Ana Sayfa Mekanlar Hakkımızda Duyurular İletişim

KAPANIŞ GALASI

Hazırlayan: Burçak Çöllü

Sunanlar: Ayşe Gülerman, Gökhan Kum

Söyleyenler: Adem Mülazim, Barış Ayas, Batuhan Pamukçu, Ayşe Gülerman, Gökhan Kum, İbrahim Ersoylu, Melisa İclâl Yamanarda, Mert Tiryaki, Mesut Özsoy, Oğulcan Arman Uslu, Oğuzhan Ayaz, Pınar Hande Ağaoğlu, Zeynep Çelik Küreş

Orkestra: Nilüfer Bando Ekibi

1. Nilüfer Tiyatro Festivali bu yıl kapanışını 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde yapıyor! Bir perde açılışıyla başlayan festivalimiz, 'Sonra açılacak perde' mottosundan yola çıkarak, 'perde'den evveline dair bir kapanış yapıyor. Burçak Çöllü yönetiminde Nilüfer Bando ekibinin de eşliğiyle, tiyatrodan bildiğimiz şarkıları, tiyatro ritüelleriyle sentezleyerek sunacak; Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu ekibi olarak bayramımızı sizlerle birlikte kutlamak üzere, 27 Mart'ta Nazım Hikmet Kültürevi'nde buluşacağız. Birlikte söyleyecek, birlikte paylaşacağız. Sonra açılacak perde..
  • Kategori
    7.Nilüfer Tiyatro Festivali
    Durum
    Geçmiş etkinlik

Diğer etkinliklere de göz atın